Õpilasesinduse presideniks valiti Andrus Ehrpais

SAAME TUTTAVAKS – õpilasesinduse uus president Andrus Ehrpais! 

Kes on Andrus Ehrpais?

Ma olen Saue Riigigümnaasiumi G3 noormees, kellel on raskusi käed rüpes istumisega. Ma naudin loodust ja loodusfotograafiat, sportimist, meeskonnatööd ja eriti meeldib mulle enesearendus. Minu jaoks on ülimalt huvitav luua elurütmi, mis tagab väga produktiivse ajakasutuse ja ühtlasi ka hea tervise. Mulle meeldib tööd teha, aga vahepeal saab energia lihtsalt otsa. Sellistel hetkedel võtan kätte paberi ja pliiatsi ning analüüsin, mida oleks vaja oma elurütmis lihvida, et jõuaks rohkem. Elu on lõputu areng.

Milline on Sinu missioon värske ÕE presidendina?

Minu missioon ÕE presidendina on muuta ka õpilasesinduse aja kasutus produktiivseks. Olen märganud, et efektiivse elurütmi loomine ja meeskonna tööstruktuuri loomine on väga sarnased. Mulle väga meeldivad praeguste õpilasesinduse liikmete ideed, kuid logiseva tööstruktuuriga pole lihtsalt mõtetest palju kasu. Ma usun, et me suudame see aasta palju ära teha, sest meil on äge koosseis!

Kui Sul oleks kuldkalalt võimalik paluda 3 soovi, siis millised need oleks?

Minu kolm soovi kuldkalalt oleks järgmised: 1. Palju aktiivseid ja kokkuhoidvaid õpilasi. 2. Palju kaasahaaravaid kooliüritusi ja edukaid saavutusi meie õpilaste poolt kooli esindades. 3. Tugevat tervist kõigile. Nii vaimset kui füüsilist, sest tervis ja uni on kõige ilusa alus!

Mõni tsitaat/vanasõna/mõte, mis on Sinu elufilosoofia aluseks?

Inimene seisab mäel. Ta näeb järgmist mäge, mille otsa ta tahaks jõuda ning ta hakkab minema. Läheb üle laiade aasade ja kiduratest mändidest kaetud soo. Läheb läbi paksu tihniku ja üks hetk eksib ta ära. Kuhu ta teel oli? Mida teeb inimene, kes on eksinud? Ta läheb tagasi sinna, kust tema tee alguse sai, ja vaatab, kuhu ta teel oli.

Aitäh, Andrus, vastuste eest ja edu uues ametis!